Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ιπποκρατείου Πολιτείας «Ο Φελλεύς» στο κατάστημα «Υδατόπυργος» στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Αφιδνών την 20.1.2013.

Συμμετείχαν πολλά μέλη και πολλοί φίλοι του Συλλόγου μας με τις οικογένειές τους, με αξιοσημείωτη τη συμμετοχή και πολλών παιδιών.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ευστάθιος Κουκούτσης αναφέρθηκε συνοπτικά στο ιστορικό σύστασης του Συλλόγου –έτος 1990- στις δράσεις του και στους ήδη διευρυμένους σκοπούς του, «οι οποίοι στοχεύουν στην εν γένει ανάπτυξη της Ιπποκρατείου Πολιτείας και της ευρύτερης περιοχής».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Αρχιμανδρίτης κ.Τιμόθεος, ο οποίος έδωσε και την ευλογία του, ο Αντιδήμαρχος Ωρωπού κ.Ευάγγελος Πάντος, ο Πρόεδρος του Οικοπεδικού Συνεταιρισμού «Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία Υγειονομικών» Καθηγητής κ.Χρήστος Δημητρούλιας, ο Πρόεδρος της Μ.Α.Κ.Ι.Π. Οικονομολόγος κ.Δημήτριος Δημητρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΟΙΠ κ.Ευάγγελος Μπουγιούρης. 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα προσέφερε στο Σύλλογο η εταιρεία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής «ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ».